We don't miss anything!


Farfus victòria i Rockenfeller campió DTM 2013

2013-09-29 15:18

Rockenfeller es proclama campió 2013 de la DTM després d'acabar segon en la cursa holandesa de Zandvoort. La cursa ha estat dominada des de l'inici després de la gran sortida d'Augusto Farfus amb el seu BMW i únic pilot que podia allargar la consecució del campionat.

Per David González M

Foto https://www.mike-rockenfeller.de

 

Wittman després d'una mala sortida no podia aconseguir tot i sortir a la pole una tercera posició després del primer revolt. Molina sortia en desena posició, lloc amb el que es quedaria i el que li feia aconseguir un punt pel seu Audi.
 
Farfus i Rockenfeller s'escapaven de la resta de competidors, finalment Farfus aconseguia un avantatge volta per volta que li arribaria a acabar amb una diferència de més de 13 s pel que fa a l'alemany una vegada realitzats els pit stop.
 
En la volta 38 de 44 es produïa un accident de Werner que quedava encallat en les escapatòries que forçava la sortida del Safety car i feia reagrupar els competidors pel que en aquests moments Farfus liderava seguit de Rockenfeller i Scheider. Es rellançaria la cursa a dues voltes per al final on no canviarien les posicions en el podi. Ekstrom durant aquestes dues voltes donava un recital d'avançaments a caminar al quart.
 
Propera carrera i fi de festa per al DTM a Hockenheim amb el campionat ja decidit. El campió Mike Rockenfeller (Audi)

—————

Retorna