Farfus dóna la sorpresa

2013-09-28 10:46

La primera sessió de les DTM, ha estat intressant, amb un final molt sorprenent. Farfus ha aconseguit prendre-li la primera posició a Mortara als últims cinc minuts. Tercer ha estat Tambay i quart Wittman.

Per: Gerard Rius

A la primera sessió de lliures, s'han pogut veure els canvis realitzats pels mecànics durant aquesta setmana, que als primers 10 min. de sessió, col·locaven Edoardo Mortara al primer lloc, amb un bon temps de 1:32.0 que li ha durat mola estona.

Abans de que Mortara fes aquest temps, més d'una dotzena de pilots han arribat a ocupar aquesta primera posició.

Això ha fet que el primer quart d'hora de sessió hagi estat tranquil, sense gaires canvis.

Els pilots catalans, no han destacat gaire en aquests quinze minuts, Juncadella, no s'ha mogut de la dotzena posició i Molina, ha estat rodant pel vintè lloc.

Al següent quart d'hora les coses tampoc han canviat gaire, amb la parada a boxes de diversos pilots per canviar pneumàtics, Mortara ha seguit una estoneta més al primer lloc.

Encara quedava una hora i moltes coses per a succeir.

Amb només 10 minuts, han passat molts pilots per la segona posició, Farfus, Glock, Wittman...

El líder del mundial Mike Rockenfeller tardat 45 min a despertar-se, ha estat rodant les posicions més baixes, però, ha marcat un bon temps que l'ha posat tercer, un bon resultat pensant que la part inicial de la sessió la ha fet molt fluixa.

Quan ja havia transcorregut una hora de sessió, Mortara encara era primer, seguit de Tambay i Glock.

Juncadella ocupava la divuitena posició i Molina la quinzena. No es pot dir que avui els pilots catalans hagin fet una bona sessió. Han rodat per les posicions més baixes.

Wickens, no ho ha fet bé. Ha ocupat l'últim lloc durant tota la sessió.

A falta de només 5 min pel final,quan tot ja semblava fet, Farfus ha fet una excepcional volta, li ha permès destronar a Mortara, que ja feia més d'una hora que ocupava la primera posició. Ha rebaixat el seu temps en una dècima.

Aquesta volta confirma les opcions d'aconseguir la pole demà de Farfus.

Segon, ha estat Mortara, seguit de Tambay i Wittman.