We don't miss anything!


Farfus aconsegueix la pole a Nürburgring

2013-08-17 15:52

Augusto Farfus ha fet la pole position del DTM al circuit de Nürburgring a Alemanya. On BMW ha fet doblet juntament amb Wittmann, el català Molina, ha estat tercer, i amb els candidats al títol que surten a la zona mitja de la graella 10 i 11è.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Cel tapat al inici de la Q1 a Nürburgring on Bruno Spengler (BMW) ha patit molt per entrar a la següent “Q” i això que només ha acabat a 3 dècimes de segon del primer classificat, Mike Rockenfeller (Audi). Els eliminats de la primera classificació han estat els següents pilots: Filipe  Alburquerque (Audi), que ha acabat primer aquest matí, Timo Scheider (Audi), Dirik Werner (BMW), Martin Tomczyck (BMW), Roberto Merhi (Mercedes), Andy Priaulx (BMW).

La Segona Q amb menys cotxes a pista, Rockenfeller ha estat la sorpresa de la sessió, després de acabar primer a la Q1, “Rocky” el líder del campionat no ha pogut passar a la Q3, acabant a la onzena posició, seguit de Jamie Green (Audi), Timo Glock (BMW), Adrien Tambay (Audi, Pascal Wehrlein (Mercedes), Joey Hand (BMW).

A la Q3 de seguida Marco Wittmann de BMW ha fet un temps impressionant que li ha assegurat el pas a la Q4 final, una Q4 final en que també hi participaran Agusto Farfus (BMW), Miquel Molina (Audi) i un altre Audi, Edoardo Mortara. Del cinquè al desè han acabat: Gary Paffet (Mercedes), Daniel Juncadella (Mercedes), Robert Wickens (Mercedes), Christian Vietoris (Mercedes), Mattias Ekström (Audi) i  el campió del 2012, Bruno Spengler (BMW) cosa que fa de la cursa de demà interessant amb els dos candidats pel títol d’aquest 2013 sortint endarrere de la graella demà: 10è i 11è.

La Q4 ha començat amb la volta de Edoardo Mortara (Audi) que ha fet 1:23.648, un temps en que el català Miquel Molina, també d’Audi ha millorat el temps del portuguès fent un 1:23.451. Ara el torn dels BMW’s amb un Farfus que ha fet un temps increïble, 1:23.296, molt difícil de superar, que li ha atorgat la Pole position ja que Marco Wittmann, ha fet un 1:23.445 acabant a la segona posició.

La cursa demà a les 13:30.

—————

Retorna