We don't miss anything!


Evans, Lancaster i Coletti penalitzats per la cursa 2

2013-11-02 20:38

Mitch Evans (Arden International), Jon Lancaster (Hilmer Motorsport) i Stefano Coletti (Rapax) han estat penalitzat després de la cursa 1 de la GP2 Series al circuit del Yas Marina a Abu Dhabi, per diverses accions que han realitzat. Repassem-les:

Per: Arnau Viñals Vendrell

Mitch Evans

Serà penalitzat en 5 llocs a la graella de sortida de demà degut a la provocació de  la virolla de Sergio Canamasas (EQ8 Caterham Racing) que conseqüentment ha fet aparèixer el darrer Safety Car i l’abandonament del pilot de Arden International.

 

Jon Lancaster

El pilot de Hilmer Motorsport, també serà penalitzat per provocar la sortida del cotxe de seguretat, que en el seu cas, l’ha fet aparèixer a la primera volta, quan el britànic intentava superar a Tom Dillmann (Russian Time) saltant-se el piano de la xicana,  que ha provocat que el seu cotxe s’enlairés i impactés al damunt del francès que ha hagut de passar la tarda al hospital i que demà no podrà participar en l’última cursa del campionat, degut a una lesió al coll. L’accident ha estat molt espectacular fins al punt que Dillmann ha hagut d’empènyer el cotxe de Lancaster amb les mans. Ara bé, Dillmann assegura que estarà apunt pels test de dimarts i dimecres que ve. El cas doncs és que Lancaster ha estat penalitzat amb 5 lloc també a la graella de sortida de demà.

 

Stefano Coletti

Penalitzat amb un Drive Through durant la cursa que, no l’ha pogut complir, i per tant se li han afegit 20 segons al seu temps final de cursa, per culpa del accident a l’última volta amb Daniel de Jong, on el monegasc ha envestit al de MP Motorsport. Per tant això fa que De Jong passi a la dinovena posició, i Coletti baixi a la vintena.

 

Per tant demà la graella de sortida estarà configurada de la següent manera amb: Cecotto a la pole position (segons la graella invertida de 8è a 1 i viceversa), seguit de Nasr, Calado, Clos, Leimer, Ericsson, Palmer, Rossi, Abt, Bird, Quaife-Hobbs, Canamasas, Trummer, Haryanto, Binder, Leal, Raimondo, Berthon, De Jong, Coletti, Rosenzweig, Ghirelli, Richelmi, Dillmann (no sortirà demà), Evans i Lancaster.

 

—————

Retorna