We don't miss anything!


Espargaró el més ràpid i rècord de volta

2014-05-02 10:45

Aleix Espargaró ha estat el més ràpid durant la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Espanya de MotoGP disputats al circuit de Jerez, Andalusia. El català s’ha tret de la màniga uns últims minuts de domini que l’han dut a superar el rècord del circuit.

Per: Arnau Viñals Vendrell

El circuit on Marc Márquez mai ha guanyat una cursa, començava una sessió a les 10 del matí amb molta calor. Una sessió on hem vist el retorn de Cal Crutchlow (Ducati) després del seu accident a Austin que el va fer perdre la cursa d’Argentina.

 

Però la dinàmica de la sessió ha estat la mateixa de sempre, amb un Marc Márquez (Honda) que ha començat dominant aquesta ben aviat, seguit de Valentino Rossi (Yamaha). Márquez seguia millorant els temps però el seu company d’equip a l’Honda Repsol no es quedava endarrere i aconseguia col·locar-se al cap davant.

 

A falta de 10 minuts pel final, Jorge Lorenzo que celebra 200 Grans  Premis aquest cap de setmana i l’últim revolt del circuit duu el seu nom, es col·locava en primer lloc a falta de 10 minuts pel final.

 

Pel que fa a les motos de la categoria “Open”, la de Nicky Hayden era la més ràpida en aquell moment però uns increïbles 5 últims minuts d’Aleix Espargaró, millorant tots els temps, ha acabat amb el granollerí aconseguint el millor temps de la sessió. Un temps que supera en 208 mil·lèsimes la volta que va fer Lorenzo el any passat en cursa.

 

Top15: Aleix Espargaró, Lorenzo, Márquez, Pedrosa, Rossi, Bautista, Dovizioso, Bradl, Hernandez, Smith, Hayden, Iannone, Pirro, Barberà, Pol Espargaró.

 

—————

Retorna