We don't miss anything!


Es proposa obrir un box experimental per a la Indy 500

2014-02-24 23:05

L'Indianàpolis Motor Speedway esta estudiant la possibilitat d'obrir un box experimental per a la Indy 500. Com el box 56 de Le Mans però açi serà el 34.

Per: Victor Forner

L'idea es basa en un box experimental per invitació, com el Box 56 de Le Mans. Un dels cotxes que va ser Box 56 a Le Mans, el Delta Wing, es un, en principi, dels proposat per a la IndyCar i no en seria d'estranyar, que si s'acceptés l'idea, veuríem participar el Delta Wing o qualsevol altre cotxe semblant a la mítica cursa Americana.

 

El President de l'IMS, Doug Boles va afirmar que el concepte s'està debatint entre els directors de la competició sobre afegir un cotxe mes als 33 participants actuals.

 

Al ser un cotxe experimental, el més segur és que fora un cotxe elèctric com la Formula E o el Nissan Zeod RC o un cotxe híbrid com els actuals LMP1 de Le Mans.

 

El prototip que aquest any corre al box 56 de Le Mans, el Nissan Zeod RC, es totalment elèctric i utilitza les bases del Delta Wing. Podríem acabar veient un Nissan Zeod RC o un cotxe paregut competint amb els actuals Dallara? El temps ho dirà.

 

—————

Retorna