We don't miss anything!


Eriksson fitxa per Russian Time

2014-01-23 18:15

L'equip Russian Time, debutant a la GP3, ha anunciat el fitxatge de Jimmy Eriksson de cara a la Temporada 2014.

Per: Arnau Viñals & Sofia Tera

Eriksson es converteix en el primer pilot de l’escuderia campiona de la GP2, que aquest any debutarà a la GP3. EL suec disputarà la seva segona temporada a la categoria després d’un difícil any amb Status Grand Prix el 2013, després d’haver-se proclamat campió de la ATS Formel 3 Cup Alemanya.

 

El pilot de 22 anys va dir: “estic emocionat de tenir l’oportunitat d’unir-me a Russian Time en el seu primer any a la GP3, és com tornar a casa. Tinc grans records amb aquest equip, sobretot quan vam ser campions de la ATS F3 Cup el 2012. Són nous a la GP3, un campionat ultra competitiu, però el seu rècord a la GP2 l’any passat (guanyar el campionat el primer any) demostra tot el que és capaç aquest equip. Amb l’experiència que he guanyat, estic segur que estaré molt més a prop de les posicions cap davanteres i lluitaré per bons resultats aquest any.”  

 

Timo Rumpfkeil, cap de l’equip, va declarar que “estem molt contents de donar la benvinguda de nou a en Jimmy després d’un any separats, ara podem començar la nova temporada amb el benefici de tenir un pilot ràpid i de confiança en el nostre equip de GP3. Ell va ser dels primers pilots que vam fer provar el nostre cotxe durant els test de post-temporada d’Abu Dhabi. Els temps van ser competitius des del principi i ens unim a la graella amb grans ambicions. Jimmy és el primer pilot confirmat en el nostre equip de la GP3 i no podríem estar més contents de tenir-lo de nou”.

 

—————

Retorna