We don't miss anything!


Ericsson s'emporta la segona pole de la temporada

2013-06-28 17:34

La qualificació ha començat amb el cel tapat però amb la pista seca, els pilots han sortit molt ràpid, nomes sortir, el pilot de Dams, ha marcat una molt bona volta rapida (1:41.087).

per: Andreu Rius Riu

Ho ha fet abans de que plogues ja que al cap de 10 minuts de l'inici les gotes d'aigua ja queien i provocant virolles i moltes sortides de pista, els que ja tenien assegurada una bona posició i els que veien que no podrien fer res, anaven a boxes.
Bird, per atre banda, avui no ha pogut fer res per millorar la volta del seu compatriota i demà sortirà segon. En els últims instants de la sessió de qualificació, parava de ploure i Nasr, el de Carlin aprofitava per millorar el seu registre. Al final però, s'ha col·locat 3er per davant de Coletti, la decepció de la tarda.
Abt, la promesa de l'esport ha finalitzat amb una dolenta 25a posició i l'únic espanyol present, el de l'equip Arden, Sergio Canamassas, ha pogut quedar 14é i té esperances de cara la cursa 1.

S'espera per demà una cursa molla, en que veurem una intensa lluita entre Bird i Ericsson, uns dels primers classificats en la lluita pel títol.

—————

Retorna