We don't miss anything!


Prèvia equip HRT GP Gran Bretanya

2012-06-29 11:36

Escrit per: Premsa HRT 
Traduït per: Arnau Viñals
6-8 Juliol
Silverstone - 52 voltes - 5,891 km
 
Madrid, 29 juny 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La Fórmula 1 torna a casa, ja que va ser a Silverstone on va començar tot el 1950, quan es va celebrar la primera cursa en la història de la categoria reina de l'automobilisme. Tots els Grans Premis de la Gran Bretanya s'han celebrat en aquest circuit des de 1950, a excepció d'un període entre 1964 i 1986, quan es disputava a Brands Hatch, i un altre entre 1955 i 1962 quan es corria a Aintree. Silverstone és un traçat molt ràpid i fluid que combina corbes molt ràpides a l'inici amb una successió d'altres més lentes al final de la volta, amb la combinació Maggots-Becketts-Chapel destacada per ser una de les més exigents del campionat.
 
HRT Formula 1 Team arriba a Silverstone en un clar moment de progressió i busca continuar en aquesta línia, en el llegendari circuit britànic. El pilot català Dani Clos es pujarà a l'F112 per segona vegada aquesta temporada per disputar la primera sessió d'entrenaments lliures. Clos substituirà a Narain Karthikeyan i acompanyarà a Pedro de la Rosa per als primers 90 minuts dels entrenaments del Gran Premi de la Gran Bretanya. Pirelli ha escollit els seus pneumàtics que portarà a Gran Bretanya són els tous i els durs.
 
Pedro de la Rosa: "Silverstone és un circuit clàssic i molt bonic, és un lloc que m'agrada molt. He corregut en moltes categories aquí: Fórmula Ford, Fórmula Renault, Fórmula 3 i Fórmula 1. És un traçat molt ràpid, en el que s'utilitza molta càrrega aerodinàmica perquè té corbes molt ràpides i enllaçades. És molt dur per als pneumàtics, de manera que el més lògic és que es facin tres aturades, les estratègies seran fonamentals. No és dels circuits més favorables per a nosaltres, però haurem de fer mans i ungles, perquè per als pilots és un dels circuits més dificils del mundial. Intentarem continuar el nostre bon treball dels últims grans premis, acabar aquesta carrera i superar el nostre resultat de València. Aquest és el nostre objectiu ".
 
Narain Karthikeyan: "Tinc molt bons records de Silverstone ja que he competit aquí moltes vegades en categories inferiors. És un dels meus circuits preferits del calendari i un lloc on espero fer-ho bé. Copse i el complex de Becketts són corbes especials i de les més apassionants en el campionat, però no conec la nova part del circuit ja que no vaig córrer a Silverstone l'any passat, així que necessitaré un parell de voltes per adaptar-me. Després d'un cap de setmana positiu a València, amb un bon rendiment en la classificació, espero seguir en aquesta línia a Gran Bretanya ".
 
Dani Clos: "Estic molt content per pujar de nou al F112 a Silverstone, on tinc bons records ja que he pujat al podi en totes les meves visites a GP2. Després de  corre al Circuit de Catalunya amb el cotxe per últim cop, he estat esperant amb moltes ganes aquesta nova oportunitat. La feina que fem amb l'equip està sent positiva i crec que puc fer una bona aportació. Podré rodar en millors condicions que a Barcelona perquè allà el cotxe era nou i vaig haver de fer moltes proves aerodinàmiques. Ara tinc una nova oportunitat, no per demostrar, sinó per treballar juntament al costat de l'equip i evolucionar tot el que puguem ".
 
Luis Pérez-Sala, Team Principal: "A València vam tenir un cap de setmana positiu i confirmem les bones sensacions que havíem tingut en les últimes curses. Silverstone és un dels circuits més emblemàtics i històrics del campionat i córrer aquí sempre és especial. Volem veure com va el cotxe al circuit britànic amb les últimes evolucions perquè es tracta d'una pista amb força revolts ràpids i en això patim. D'altra banda estic content que en Dani tingui una nova oportunitat per pujar al cotxe a la primera sessió d'entrenaments lliures. Aquesta vegada podrà treure més partit de la sessió perquè a Barcelona hi havia moltes coses per provar i va haver de centrar-se en elles, però ara podrà esprémer l'experiència al màxim. A més, serà la segona vegada que es pugi al F112 aquesta temporada, per el que no necessitarà un període d'adaptació ".

—————

Retorna