We don't miss anything!


Entrenamens lliures a MotoGP Moto2 i Moto3 a Qatar

2013-04-05 22:39

per: Aleix Garriga i Cristina Garriga

MOTO GP

 

El pilot de Cervera, Marc Màrquez amb la seva Honda Repsol ha dominat a les Yamaha i al seu company d'equip, en  una gran primera posició en el fp2 per davant de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi. El català Dani Pedrosa, ha quedat a la setena posició, tot i així, esparem que aquests resultats siguin només en els entranements lliures d'avui i no a la qualificació de demà, de cara a la cursa de diumenge que ve, al circuit de Losail. Qatar.

 

MOTO 2

 

Nakagami ens ha donat una gran sorpresa en els entranements lliures d'avui dia 5 d'Abril, amb aquest primer lloc a la classificació. Tot i així, cal remercar que la majoria dels pilots de Moto 2  s'han tingut que parar a box per la precencia de la pluja, cosa que ha fet que la sorra que envolta el circuit es convertís en  fang. 

El pilot de casa, el català Pol Espargaro ha quedat a la segona posició amb un temps esplèndit i donant opcions de que demà pogui obtenir el primer lloc de cara ala cursa de diumenge. Finalment en tercer lloc ha quedat Reading, que per certes circumstàncies, ahir va estar una mica mes ràpid que avui i va obtenir millors resultats.

 

 

MOTO 3

 

Pel que fa a Moto 3, la classificació no ha variat molt dels resultats d'ahir; la KTM de Luis Salom ha quedat en primera posició, seguit per Alex Rins, un pilot que des del principi està mostrant les bones cartes amb q ue juga de cara el mundial que com bé sabem, comença aquest diumenge al circuit de Losail, Qatar. A la tercera posició s'ha col·locat l'alemany Jonas Folger. Tots tres han rodat amb un temps ràpid, tot i haver fet mal temps,  i són possibles candidats ha obtenir el primer lloc de cara a la qualificació de demà. 

—————

Retorna