We don't miss anything!


Els pilots es ''retiraran immediatament'' si passa alguna cosa amb els Pirelli

2013-07-05 00:33

Escrit per: Cristian Jiménez @cristianjrF1

Després dels problemes amb els pneumàtics del darrere de Pirelli al GP de Silverstone, els pilots de la graella de Fórmula 1 han expressat el seu malestar amb aquests pneumàtics i han amenaçat directament a la FIA i a Pirelli amb boicotejar el GP d'Alemanya disputat a Nurburgreen si durant el cap de setmana de gran premi passa alguna cosa estranya en els pneumàtics.

La GPDA (Associació de pilots) ha declarat en un comunicat, que després de la reunió al pàddok del circuit, els pilots s'han posat de mutu acord a abandonar la carrera immediatament si torna a haver alguna explosió o delaminació de qualsevol pneumàtic Pirelli i / o pilot.
 
''Estem preparats per pilotar els nostres cotxes al límit, com sempre, i això és el que esperen els equips, patrocinadors i aficionats. De totes maneres, nosaltres els pilots, hem decidit que abandonarem la cursa immediatament si es manifesta qualsevol problema similar durant el GP d'Alemanya ja que aquest problema evitable dels pneumàtics Pirelli posen en risc les nostres vides, la dels comissaris i els aficionats''
 

—————

Retorna