We don't miss anything!


Els McLaren dominen a Monza seguits de prop per Ferrari.

2012-09-07 15:59

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Lewis Hamilton ha sigut el pilot mes ràpid a l'última sessió d'entrenaments lliures una sessió marcada per la màxima igualtat al mític circuit italià de Monza, seguit pel seu company d'equip i els dos Ferrari. El primer dels Ferrari ha sigut el lider del mundial Fernando Alonso a tans sols 58 mil·lèsimes del temps marcat per Lewis Hamilton.

Els dos RedBull han sigut els ''tapats'' d'aquets entrenaments, Marck Webber ha sigut 11è i Sebastian Vettel ha sigut 13è a més d'un segon del temps de Hamilton.

Per demà, sembla que els clars candidats per la pole son els McLaren i els Ferrari, el Ferrari semblen molt mes forts que en altres circuits i així ho ha confirmat Marc Gené, ''aqui anem bastant millor que en Bèlgica'', encara que Fernando Alonso ha tingut una sessió d'entrenaments moguda on el seu F12 ha patit 2 problemes, el primer ha sigut en un dels frens i el segon problema ha sigut a la caixa de canvis que no podia ni pujar ni baixar de segona velocitat, aquest problema ha fet que Fernando no participés als últims 25min de la sessió.

Pedro Martinez de la Rosa ha estat 23è a 3.2seg del temps de Hamilton i a 6 dècimes del temps de Pic.

—————

Retorna