We don't miss anything!


Els equips, Van Amersfoort, Double R, Romeo Ferraris i Jo Zeller, és troben batallant per valuosos punts al campionat

2013-07-04 18:54

Com vam dir anteriorment, ha arribat l’estiu i pilots i personal de la F3, és preparen per afrontar la segona meitat de temporada. En el quart i últim anàlisi, ens centrem en els equips que em nombrat al títol.

Per: Andreu Rius i Riu

En els últims anys, Van Amersfoort Racing ha sigut el principal dominador en la F3 Alemanya, els holandesos, varen guanyar tres dels últims sis títols de la sèrie alemanya. Al final de la temporada 2012, l'equip va decidir que era el moment de buscar un nou repte, i van decidir disputar el campionat de la Fórmula 3 Europea. Per al debut, l’escuderia, va posar al volant a Dennis van de Laar, que ja corria per ells anys abans. També va firmar contracte amb el suec Måns Grenhagen. El jove de 19 anys va demostrar les seves habilitats en les proves oficials de pre-temporada juntament a la tercera cursa del cap de setmana a Silverstone en que va estar a punt de sumar punts però és va haver de conformar amb una dotzena posició. Per altre banda Dennis van de Laar ja ha aconseguit 11 punts. De moment l’equip, és mostra satisfet amb als resultats aconseguits fins ara, sobretot pensant en que és la 1era vegada que participen en aquest mundial.

Double R Racing en canvi, va avançar a través de la Fórmula 3 Britànica. L'equip que és va fundar entre altres coses, gràcies a l'ex-campió del món de Fórmula 1 Kimi Räikkönen, també és debutant. La formació va posar els tres monoplaces a disposició de Antonio Giovinazzi,  Seal Gelael i Tatiana Calderón, la pilot de Colòmbia. Cal destacar, que Calderón va ser la primera dona que va aconseguit un podi a la US-American Star Mazda Series. L'alt nivell de competitivitat en el Campionat FIA de Fórmula 3 Europea representa un veritable desafiament per als tres joves talents. Els pilots, tots novells, han sigut capaços de demostrar el que són capaços de fer tot i no aconseguir els resultats que és mereixen.                                        

Tot i haver competit només en esdeveniments i carreres de GT, l'equip Romeo Ferraris va fer el gran pas, en entrar també al campionat. L’escuderia, gira al voltant del director d’equip Darío Calzavara, que va ser l’encarregat de fitxar la pilot italiana Michela Cerruti i l'irlandès Gary Thompson. El millor resultat de Cerruti va ser una 19a posició al circuit de Silverstone, que no està malament per començar. El seu company d'equip, Gary Thompson té tres anys d'experiència, just al contrari que Michela. Ell ja té experiència en el campionat japonès de Fórmula, el de 21 anys d'edat, ja va aconseguir anotar el seu primer punt a una competició europea.

Mentrestant, Sandro Zeller i el seu pare i cap d’equip Jo Zeller segueixen esperant els punts. El jove pilot és l'únic suís present en aquesta competició i el seu millor resultat fins al moment va ser a Brands Hatch, on va obtenir una 15a posició. El seu objectiu, era aquest any adaptar-se de cara a l’any que ve per poder lluitar pel títol i sembla que les coses li van prou bé. 

La propera cita, serà al circuit de Norisring, a Nuremberg (Alemanya). S’espera una intensa lluita tant entre els primers classificats, com els de la cua, que també volen sumar punts. Estarem a l’espera de més notícies i novetats.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

—————

Retorna