We don't miss anything!


Els catalans fan un bon paper a la primera cursa de la F3 a Montmeló

2012-11-03 21:59

Escrit per: Arnau Vinyals         @vinyi_arnau96

 

El català Alex Riberas que participava per primera vegada en una cursa amb un Formula 3, ha aconseguit acabar al podi, sortint des de la cinquena posició de la graella de sortida. 

El pilot del Circuit de Catalunya, Alex Riberas, ha aconseguit el seu primer podi a la Formula 3, avui al Circuit de Catalunya.  Riberas, sortia des de la cinquena posició, tot i que en els lliures quedés primer. Després de defensar bé la seva posició a la sortida, el pilot català que sortia cinqué, ha pogut avançar una posició al primer revolt, després de comprovar com Gianmarco Raimondo es sortia de pista. A continuació, Riberas ha fet un avançaments fins col·locar-se a la tercer posició, posició que ja no abandonaria fins la bandera de quadres.

La cursa se’l emportat Facu Regalia seguit de Niccolò Schirò, que lluita pel mundial amb Gianmarco Raimondo que ha sigut quart, i demà s'ho juguen tot.

Pel que fa a l'altre català i també jove pilot del Circuit de Catalunya, Gerard Barrabeig, s'ha imposat a la Copa, amb un Dallara F-308, fent novè de la general, fent una cursa molt segura, amb un ritme molt alt.

—————

Retorna