We don't miss anything!


Ellinas acomiada l’any amb una victòria

2013-11-03 09:36

Tio Ellinas ha guanyat l’última cursa de la temporada de la GP3 Series al circuit del Yas Marina a Abu Dhabi, després de ficar-se primer al primer revolt. Stoneman i Daly tanquen el podi.

Per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida, Ellinas (Marussia Manor Racing) es ficava primer seguit d’Stoneman (KoiranenGP), Daly (ART Grand Prix) i Kujala (KoiranenGP) que era el que sortia des de la posició preferent.

Al darrere a les voltes següents, Kvyat començava una remuntada avançant als dos Carlins (Sims i Yelloly), que no li han ficat la feina gens fàcil. El de MW Arden després ho provaria amb Patrick Kujala que anteriorment havia estat avançat per Jack Harvey, baixant fins la cinquena posició. Però el finlandès no li ha ficat fàcil al rus, tot i això, Kvyat l’ha avançat i pujava a la cinquena posició a falta de cinc voltes pel final. Kujala que seguia sense ritme cap davanter, era atrapat posteriorment pels dos Carlins que posaven molt nerviós a Kujala que era avisat pels comissaris per sortir-se de la pista i a més a més arrosegava a un grup de 10 pilots darrere d’ell.

Finalment però, Yelloly ha avançat a Kujala en un lloc poc possible de fer-ho, el segon sector, i Sims també ho ha aprofitat per ficar-se setè. Kujala seguiria perdent posicions, fins al punt que el seu company d’equip, Kevin Korjus l’avançaria, deixant al hispano-finlandès a la tretzena posició. Kujala finalment

Al davant, a falta de quatre voltes pel final, Daniil Kvyat atrapava a Stoneman, Daly i Harvey que lluitaven per la segona posició pel podi. Aquesta lluita l’aprofitava però Nick Yelloly per fer-se amb la volta ràpida i aconseguir 2 punts addicionals.

I a l’última volta, Stoneman i el seu grup aconseguia atrapar a Tio Ellinas. Harvey intentaria avançar a Daly però sense èxit, i Stoneman no ho provaria amb Ellinas que guanyava l’última cursa de la temporada de la GP3.

Així doncs, els resultats han acabat així: Ellinas, Stoneman, Daly, Harvey, Kvyat, Yelloly, Sims, Zamparelli, Venturini, Fontana, Visoiu, Korjus, Cregan, Zonzini, Niederhauser, Regalia, Sa Silva, Sainz, Kujala, Powell, Fong, Webster, Goméz, Jordà, Cullen i Eriksson. Una cursa on no ha patit cap abandonament.

 

—————

Retorna