We don't miss anything!


El retorn de Kovalainen a la Fórmula 1

2013-04-19 20:42

Kovalainen després de la reestructuració de l’equip, ha tornat a Caterham com a pilot de proves, debutant aquest any al circuit de Sakir en substitució de Van der Garde.

per: Arnau Viñals Vendrell

 

Heikki Kovalainen ha tornat a pujar-se en un Fórmula 1, des del del Gran Premi de Fórmula 1 del Brasil. El finlandès, ha participat en els primers entrenaments lliures en substitució de l’holandès Giedo Van der Garde. El retorn de Kovalainen a l’equip és segons els seus membres, per la seva experiència.

Kovalainen ha sigut vintè a la primera sessió de lliures, just per davant dels dos Marussia (Chilton i González) i per darrere de l’altre Caterham, el francès, Charles Pic, (Kovalainen ha acabat a 6 dècimes, d’en “Charleson” comprovant així la seva poca experiència actual amb el nou Caterham) en unes condicions climatològiques perfectes per tornar a pilotar un monoplaça de Fórmula  1.

Heikki ha realitzat 4 tandes de voltes durant els entrenaments, totes les tandes això si, amb els pneumàtics durs. Al principi de la sessió a la volta de “comprovació” en que han comprovat, el repartiment de frenada. 30 minuts després, Kovalainen ha sortit a provar l’angle del aleró davanter durant sis voltes. A la següent tanda de 7 voltes també han provat l’angle del aleró davanter i la suspensió. Finalment, Kovalainen ha gaudit dels últims 10 minuts dels lliures per rodar lliurament, rodant així un total de 6 voltes.

Declaracions:

Heikki Kovalainen: “Ha sigut bo tornar al cotxe i tornar a treballar amb l’equip. La prioritat avui era ajudar amb les meves impressions amb el cotxe del 2013, respecte el cotxe que hi havia abans en que hi vaig córrer l’any passat, i donar les meves sensacions dels pneumàtics del 2013. He vist que els pneumàtics d’aquest 2013 són clarament més ràpids que els dels anys anteriors.”

—————

Retorna