We don't miss anything!


El motor Mercedes, candidat a la pole

2012-04-14 06:07

Hamilton ha quedat primer en una sessió dominada pels Mercedes, que juntament amb ells i els Mcalrens, són els gran preferits a la pole.

Com ja és habitual, anem a fer l'anàlisis d'aquesta tercera sessió de lliures, equip per equip:

Red Bull

Webber amb el cotxe de Sepang actualitzat, i Vettel amb el primer cotxe que van utilizar en els test de Pre-Temporada, han demostrat, que el cotxe actual és millor que el primer que van presentar, encara que hi hagui poc marge de temps, però és millor. No obstant això Vettel, el volia provar, i va convencer a l'equip. Ara hem de veure amb quin cotxe surt Vettel.

Mclaren

Són els máxims preferits a la pole, i ho han demostrat, ocupant les 10 primeres posicions durant tota la sessió. Hamilton però, podria adoptar posicions conservatives a causa de la seva penalizació de 5 posicions.

Ferrari

Alonso ha mostrat que té més ritme de cursa que Massa, com d'acostum.

Mercedes

S'han mostrat molt ràpids, amb record de parcials, però han de millorar en cursa.

Lotus

Els Lotus amb els pneumàtics Mitjans, van més lent en classificació de cursa que els dos Ferraris, ara bé, en termes de classificació, no són candidats perquè estan a un segon dels Mclaren i dels Mercedes.

Force India

S'han quedat en la zona mitjana de la classificació, ja tenen asumit que no pasaran a la Q3. Di resta s'ha endut un encurt quan al final de la sessió, gairebé impacta amb la valla de final de recta.

Sauber

Pateix molt en frens, fent que s'ha demostrat en un quant "plans" que han fet els seus dos pilots. A més a més, són els més ràpids en recta, i si fiquen el DRS ho van a rebuf són ràpidissims.

Toro Rosso

A Toro Rosso no sembla que hi hagui problemes, tot i que van millorant per tenir el cotxe més ràpid, per poder passar a la Q3. Ricciardo però sha d'espavilar.

Williams

Maldonado ha demostrat fer uns bons temps per pasar a la Q3, Senna no està clar, però està molt aprop.

Caterham

No milloren, però no empitjoren i segueixen estan entre els equips mitjans, i els equips "lents".

HRT

Han anat provant les millores del cotxe, per tal de avançar a algun Marussia.

Marussia

Pic ha demostrat ser ràpid però no suficient, per quedar per davant dels Caterham.

—————

Retorna