We don't miss anything!


El GP d'Hongria continuarà a la F1 fins el 2021

2013-07-30 13:42

Avui s'ha confirmat que el GP d'Hongria seguirà vigent en el calendari de Formula 1 fins l'any 2021, tal i com van acordar el passat diumenge, els organitzadors de la cursa hungaresa i Bernie Ecclestone.

Escrit per: Eric Calduch

Després de que alguns rumors situessin fora del calendari 2014 al GP d'Hongria, diumenge passat, hores abans de que es celebres la desena cursa del campeonat, es van reunir els organitzadors de la cursa hungaresa i Bernie Ecclestone, per exetendir el contracte perquè els monoplaces de F1 corrin en traçat hungares fins el 2021. Així Hungria està assegurada pel calendari de l'any vinent, i es que es l'unic circuit juntament amb Monaco i Monza que si ha rodat ininterrumpudament des del 1986 que es va inaugurar. Ara les ultimes noticies indiquen que Corea o India podrien caure del calendari, cosa no extrenyable per la poca fama d'aquells païssos per aquest esport.

Hungaroring com deia es va inaugurar el 1986 i fins aleshores no ha faltat mai en el calendari de Formula 1. La primera victoria en el traçat hungares se la va endur el Williams de Nelson Piquet per davant del Lotus d'Ayrton Senna. Aquella cursa va estar marcada pel gran nombre d'abandonaments, ja que nomes nou pilots van acabar la cursa de un total de vint-i-sis. A partir d'aquell any fins a quinze pilots diferents han guanyat aquest Gran Premi, amb Schumacher i Hamilton sent els pilots amb més victories, un total de quatre, i la ultima de Hamilton fa dos dies. També cal destacar la primera victoria espanyola a la Formula 1 al 2003, per part de Fernando Alonso amb el Renault o la primera victoria de Jenson Button al 2006 amb Honda, aquella cursa on Pedro De la Rosa va acabar segon amb el McLaren. Kovalainen aconseguit la seva unica victoria al Hungaroring, i es que aquest circuit de tanta historia, pot ser lent i algun cop aburrit però hi passen moltes coses! 

—————

Retorna