We don't miss anything!


El campionat de F3 marxa a Vallelunga

2013-07-08 13:09

Així ho ha decidit la FIA (Federació internacional de l’automobilisme) en una reunió, en que ha modificat el calendari. Aquest canvi, farà que en comptes de que els pilots competeixin al circuit francès Paul Ricard, vagin a Vallelunga a Itàlia. Personal i conductors,  hi aniran els dies 12 i 13 d'octubre on disputaran les curses.

Per: Andreu Rius Riu

Tot va començar quan la FIA i la FFSA (Federació Francesa d’automobilisme) no van arribar a un acord, a causa de les condicions d'organització al Paul Ricard (que se celebrava del 26-27 d'octubre).

Desprès, la FIA és va reunir a Goodwood divendres 28 de juny, per acordar un escenari on celebrar la penúltima prova del campionat i el circuit italià de Vallelunga va ser el candidat més votat.

Gerhard Berger, president de la Comissió monoplaces FIA explica "Així que vam poder fer un cop d’ull als criteris de l'organització ens vam poder proveir de la quantitat justa de temps a la pista i obtenir una cobertura de televisió d'alta qualitat. Estem molt satisfets d'haver arribat a un acord amb els promotors dels joves talents. Serà la penúltima prova del campionat i sempre són grans esdeveniments els d’italià".

Les curses finals, es duran a terme al circuit de Hockenheim (Alemanya) el proper cap de setmana juntament amb les DTM els dies 19-20 d'octubre. Això donarà als equips, més temps per preparar-se.

                    

 

 

—————

Retorna