We don't miss anything!


El 2013 acaba a València amb la Entrega de Premis

2013-11-10 22:55

La temporada de MotoGP™ 2013 ha arribat a la seva fi aquest diumenge a la nit amb la cerimònia de lliurament dels Premis, on, entre d'altres, Marc Márquez ha recollit el seu trofeu de Campió del Món. La gala s'ha celebrat a la Fira de València.

per: Arnau Viñals Vendrell

Els presentadors Gavin Emmett i Melissa Jiménez han comptat en l'escenari amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, l'alcaldessa de València, Rita Barberá, el CEO de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta i el President de la FIM, Vito Ippolito, per presentar els guardons lliurats en aquesta especial vetllada de cloenda.

Marc Márquez s'ha endut l'ovació de la nit en pujar a l'escenari per recollir el seu premi i ha posat per als fotògrafs juntament amb Campió del Món de Moto2™ Pol Espargaró i el vencedor del Campionat de Moto3™, Maverick Viñales. A més de adjudicar-se el títol mundial de la màxima categoria, Márquez també ha recollit el trofeu que l'acredita com a Millor Debutant de l' Any.

Han estat els principals guardons de la nit, però no els únics. També s'han reconegut altres èxits notables, com el de Millor Pilot de l'Any a la subcategoria CRT, que ha estat per segon any consecutiu per a Aleix Espargaró (Power Electronics Aspar), així com els de Millor Debutant de l' Any a les altres dues categories, amb Jordi Torres (Mapfre Aspar Team) guanyador en Moto2 i Alex Márquez (Estrella Galicia 0'0) a Moto3.

El Trofeu BMW M per al millor pilot en qualificació en la categoria de MotoGP ha estat per a Marc Márquez, que també ha guanyat la Pole de Poles de Tissot. A Moto2 aquest premi ha estat per a Pol Espargaró i a Moto3 per a Alex Rins.

El Circuit de Motorland Aragó ha estat distingit com el millor Gran Premi de l'any, el Repsol Honda Team ha rebut el premi al Millor Equip de MotoGP, mentre que els títols de constructors en les tres categories han estat per a Honda a MotoGP, Kalex a Moto2 i KTM a Moto3.

Els futurs talents també han tingut el seu espai durant la cerimònia, amb els tres primers classificats de l'edició 2013 de la Red Bull MotoGP Rookies Cup (vencedor Karel Hanika) recollint els seus trofeus.

 

—————

Retorna