We don't miss anything!


Ekström trenca 11 anys de sequera d'Audi a Norisring

2013-07-14 18:45

En una cursa boja, amb dos safety cars i dos xocs entre Mortara i Paffett a l'última volta, el suec ha aconseguit una victòria que ningú s'esperava. Wickens, que sortia desde la pole, ha acabat en segona posició i Vietoris que estava a la 5a posició a l'última volta ha completat el podi després que Paffett i Mortara abandonessin després de xocar contra el mur de protecció. Daniel Juncadella ha aconseguit el seu millor resultat en quedar quart gràcies a una bona estratègia i a l'abandonament de Paffett i Mortara. Miquel Molina només ha pogut quedar 14è.

per: Manel Ferriol

Des de l'any 2002, quan Alello ho va aconseguir, cap pilot d'Audi havia aconseguit pujar al graó més alt del podi de Norisring i a l'inici de la cursa no semlava que s'hagués de trencar la mala ratxa, però un inici completament boig a causa de dos safety cars en les 20 primeres voltes han afavorit que a la volta 25 Mortara fos primer i Ekström, que sortia 9è, fos segon. Després de 40 voltes en segona posició Ekström ha aconseguit avançar al seu company de marca i ja no ha abandonat el primer lloc fins al final de la cursa.  L'autor de la pole Robert Wickens ha pogut salvar la cursa, ja que a falta de 5 voltes estava a la 5a posició i finalment ha acabat en 2a posició. El podi l'ha completat Vietoris que ha anat de menys a més durant la cursa.

 

Daniel Juncadella ha aconseguit el seu millor resultat desde que és al DTM amb una quarta plaça. El català, que sortia a la 7a posició ha arriscat molt al fer els dos canvis obligatoris de pneumàtics durant l'estada a la pista del segon safety car (entre les voltes 12 i 19), però n'ha tret profit i quant tothom ha entrat a box a canviar els pneumàtics, s'ha situat a la 6a posició, al final de la cursa amb els dos tocs entre Mortara i Paffett ha pujat fins a la seva posició final. Miquel Molina també ha utilitzat la tàctica de les dues parades seguides, però la mala posició de sortida (22è) i un drive through per saltar-se la sortida han provocat que finalment acabés 14è .

—————

Retorna