We don't miss anything!


Efren Vazquez lidera els FP3 de Jerez

2014-05-03 09:27

Efren Vazquez comença el dia marcant el millor temps dels FP3 per davant del actual líderl del Mundial, Jack Miller, qui no ha pogut vèncer al espanyol. En tercera posició ha finalitzat Alex Marquez, mentre que el seu company, Alex Rins, no ha pogut passar del 12è lloc.

Per Eric Calduch

Efren-Vazquez-SaxoPrint-RTG-SPA-FP3-569678

Ja ha començat la jornada de dissabte a Jerez, i com sempre Moto3 ha aixecat el teló, amb les seves igualades lluites sessió rere sessió. Aquesta vegada no ha estat menys, i s'ha vist una igualada disputa per el millor crono dels FP3. Les voltes anaven succeïnt i els pilots milloraven els seus registres constantment, amb Vazquez, Marquez, Miller, Ajo, Fenati, Oliveita o fins i tot Guevara i Bagnaia lluitant pels millors temps.

 

Al final tot s'ha decidit als últims instants, en els cuals Efren Vazquez ha pogut conservar la primera plaça per davant del actual líder del Mundial, Jack Miller, qui s'ha quedat a quatre dècimes del espanyol. En tercer lloc ha finalitzat el català Alex Marquez, tot just davant de Niklas Ajo, Romano Fenati, Miguel Oliveira, Jakub Kornfeil, Francesco Bagnaia, Enea Bastianini i Isaac Viñales que ha tancat el Top 10. Juanfran Guevara ha estat onzè seguit d'Alex Rins, mentre que Marcos Ramirez ha acabat 23è, Maria Herrera 24a i Ana Carrasco 31a.

 

La qualificació de Moto3 és disputarà a partir de les 12:35h. 

 

—————

Retorna