We don't miss anything!


Efren Vazquez el més ràpid durant els FP3 de Le Mans

2014-05-17 10:12

Efren Vazquez ha pogut marcar el millor registre de l'última sessió d'entrenaments lliures de la categoria petita, de Moto3. Darrere l'espanyol ha finalitzat Isaac Viñales i Jack Miller, mentre que les dues Estrella Galicia 0'0 s'ha tingut que conformar en completar el Top 5.

Per Eric Calduch

Efren Vazquez ha liderat amb mà de ferro aquests FP3 disputats aquest matí al Circuit de Le Mans, que aquest cap de setmana acullen el Gran Premi de França. El pilot de SaxoPrint-RTG ha marcat el millor registre de la sessió amb un 1:42.847, que ha estat dues dècimes més ràpid que el temps marcat per la Team Calvo d'Isaac Viñales. La tercera posició ha estat per l'actual líder del Mundial, que s'ha quedat a dues dècimes i mitja de Vazquez. 

 

El Top 5 l'ha completat les dues Estrella Galicia 0'0, amb Alex Rins per davant d'Alex Marquez, amb una dècima de marge entre els dos. Nikolas Ajo ha estat sisè seguit de Miguel Oliveira, Alexis Masbou, Danny Kent, Francisco Bagnaia, Romano Fenati, Juanfran Guevara, John McPhee, Brad Binder i Alessandro Tonucci. Ana Carrasco per la seva part ha finalitzat en una discreta 31ª posició, a casi tres segons del capdavant.

 

La qualificació de Moto3 es disputarà a partir de les 12:35h al Circuit de Le Mans.

 

 

—————

Retorna