Ed Jones s'uneix a Carlin per competir a la F3 Europea

2014-01-09 18:00

L'actual campió de l'Open Formula 3 podrà lluitar un any més als circuits, i en una categoria de les millors d'Europa per primera vegada amb un equip britànic.

Traduït per: Andreu Rius i Riu

El pilot amb residència a Dubai Edward Jones, ha signat amb Carlin per competir aquesta temporada al campionat de la F3 Europea.

Aquest passat any 2013, el 18 anys, també ha competit a la Fórmula Renault 2.0 Europea juntament amb el campionat NEC, així com la ronda de Hockenheim, on va tindre l'oportunitat de provar el F3 que pilotarà aquest any.

Jones, és el primer de l'equip Carlin que s'ha anunciat. Amb el fitxatge, seguirà els passos de Daniel Ricciardo, Jean-Eric Vergne, Max Chilton i Daniil Kvyat, pilots que han ocupat un seient en aquest equip i ara estan a la Fórmula 1.

Al respecte, Ed Jones diu: "Carlin té una fantàstica reputació a la Fórmula 3 i és molt emocionant formar part de l'equip aquesta temporada 2014. He fet proves diversos dies amb l'equip abans de Nadal i he gaudit molt de la conducció del cotxe. No puc esperar en arribar a la pista per a la primera prova oficial i començar a demostrar el que s'ha fet durant l'hivern".

Trevor Carlin afegeix: "L'actual campió de l'Open Fórmula 3 Ed Jones, té ritme per anar al davant de la competició. Va provar amb nosaltres abans de Nadal i vam quedar molt satisfets amb el seu progrés durant aquest curt període de temps. Ed, ens va ajudar amb diversos canvis tècnics i la retroalimentació del monoplaça. Amb això, el seu ritme era impressionant. Es va adaptar perfectament a l'equip i no tinc cap dubte de que serà un actiu durant aquest any 2014.