We don't miss anything!


Dominique Aegerter guanya el GP d'Alemanya

2014-07-13 13:17

Dominique Aegerter obté la victòria després de la primera pole d'ahir a Sachsenring.

Per: Sergi Maturana

Dominique Aegerter que té la pole position, el primer en la carrera per al pilot suís que munta una Suter. A la primera fila, amb ell, el duo de Marc VDS Racing Team format per Mika Kallio de Finlàndia i el líder del mundial de Moto2 Esteve Rabat.

 

A la primera volta, Aegerter per davant de Kallio, Torres, Rabat, Morbidelli, Zarco, Corsi, Luthi, De Angelis i Simeó. Lorenzo Baldassari és el dotzè i catorzè Mattia Pasini.

 

Kallio atacava al pilot suís Aegerter i es feia amb la primera posició. Jordi Torres amb un gran ritme passava al pilot suís Aegerter es col · locava tercer. Rabat es troba davant de Cursos i Morbidelli. Fa Cursos registrar la volta més ràpida, mentre que Aegeter es mostra a la segona posició.

 

Jordi Torres va tenir una caiguda. El pilot del Team Aspar és afortunadament il · lès després d'un vol. Kallio i Aegerter s'estenen als opositors, liderats per Simone Corsi, en desacord amb Franco Morbidelli.

 

Una altra caiguda, aquest cop es tracta de Lorenzo Baldassari el pilot va sortir il · lès. Jonas Folger a casa, víctima d'un problema tècnic.

 

Molt bonica batalla entre cursos, Morbidelli i Rabat, que es juguen en el tercer lloc del podi. mentre enrere en la seva Zarco, Vinales, De Angelis, Luthi i Pasini tanquen el Top Ten

 

L'avantatge de Kallio i Aegerter va ser més de sis segons.

 

Johann Zarco, amb la seva Suter Caterham va tenir una caiguda que fins i tot la moto incendi afortunadament no pas res. Mentrestant, Maverick Viñales es reunia amb el grup que va jugar el podi, el format d'hora de Rabat, Cursos, Morbidelli i només espanyol.

 

El pilot de San Marino per desgràcia al revolt 11. Seva moto va quedar perillosament al mig de la pista, però afortunadament els comissaris van poder treure la moto. Per a ell cap conseqüència física.

 

Començava l'última volta, Aegerter atacava i aconsegueix guanyava la seva primera carrera durant 91 mil · lèsimes de Kallio.

 

Aegerter ha mostrat el seu potencial en la victòria a quatre voltes passant a Kallio, al que el finlandès responia a penes unes corbes després. En el gir final, Aegerter va sortir molt ràpid de la baixada i ha sorprès Kallio per celebrar la seva primera victòria al Mundial de moto 2. Mika aconseguia un segon lloc amb cert sabor agredolç, perquè el triomf se li escapava després de portar primer gairebé tota la carrera i en un cap de setmana en què ha estat molt fort.

 

 

—————

Retorna