We don't miss anything!


Domini català en els lliures a Sepang amb Pedrosa, Rabat i Viñales

2013-10-11 18:43

Dani Pedrosa ha estat a punt de fer el rècord del circuit de Sepang en la segona sessió d'entrenaments lliures al Gran Premi de Malàisia de MotoGP, en la qual ha arribat a rodar mig segon més ràpid que el seu company a l'equip Honda i líder del Mundial, Marc Márquez.


Álvaro Bautista ha començat dominant aquesta tanda, però a la novena volta ha caigut per una pèrdua d'adherència en la roda davantera i s'ha vist superat per Márquez i Valentino Rossi. No ha estat fins al dotzè gir quan Pedrosa ha marcat un temps de 2:00.554, a dues dècimes del rècord que Jorge Lorenzo va establir l'any passat. El mallorquí només ha pogut ser cinquè i ha marxat visiblement contrariat amb el rendiment de la Yamaha.

Pedrosa, doncs, ha aconseguit el millor temps, seguit per Márquez, Crutchlow, Rossi, Lorenzo i Bautista. Aleix Espargaró ha estat onzè i Barberà, tretzè.

Rabat passa al davant en Moto2

Tito Rabat ha estat el gran dominador del matí en la segona categoria i ha estat el més ràpid en les dues sessions. Al final del matí, el català (2:07,321) ha marcat una diferència de set dècimes sobre el segon, Thomas Luthi, en una lluita molt ajustada amb el tercer, Scott Redding, el líder del Mundial. Pol Espargaró ha estat quart i Nico Terol, vuitè.

Pluja a Moto3

L'australià Jack Miller ha estat el pilot que més bé ha aprofitat la breu condició de mullat del circuit, després d'un ruixat curt però intens, per aconseguir el millor temps (2:15,598) a la segona sessió de Moto3, tot i que fent la mitjana amb la primera, Maverick Viñales encara ha estat més ràpid. El de Roses ha estat el millor a la primera sessió, però en la segona no ha passat del tretzè lloc.

La pluja ha acabat perjudicant la majoria de favorits, com Luis Salom, el líder del Mundial, que ha estat desè. El basc Efrén Vázquez ha acabat la segona tanda segon i, entre els catalans, Àlex Rins i Isaac Viñales han fet sisè i setè, respectivament.

Font: Esport3.cat

 

—————

Retorna