Domenicali: Pedro de la Rosa seria el substitut d'un titular si es dona el cas

2013-01-17 02:03

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Stefano Domenicali director tècnic de l'equip Ferrari ha fet una entrevista a a ''El partido de las 12'' de la Cope on ha deixat clar que el nou fitxatge de l'equip Pedro Martinez de la Rosa seria el que ocuparia el seient d'un pilot titular si un dels dos tinguessin cap problema o es dones la situació per causes esportives.

''A més, si es dóna el cas, Pedro pot substituir un dels pilots oficials, però espero que això no es produeixi i pugui concentrar-se en la feina que he dit abans " Referint-se al treball al simulador.

Domenicali també ha dit que l'objectiu de cara a Australia seria estar a una o dues dècimes del millor per tal d'anar podent retallar temps amb L'evolució del cotxe, aixo es extrany ja que un equip com a Ferrari no hauria de conformar-se començant per sota.

''L'objectiu realista ha de ser començar a una o dues dècimes de Red Bull. Després la distància pot retallar i posar-nos per davant amb el desenvolupament. Amb els peus a terra, si aconseguim aquest objectiu serà un bon pas''.