Doblet de Nyck De Vries en el primer dissabte de la temporada

2014-04-26 14:21

Nyck De Vries ha mantingut la seva pole a la primera cursa de la temporada, a Motorland Aragón. Orudzhev ha aguantat una segona plaça disputada durant les últimes voltes amb Bonifacio, que completa el podi.

Per: Guillem González Vela

Doblet de Nyck De Vries en el primer dissabte de la temporada

Nyck De Vries està que se surt. Ha marcat el millor temps aquest matí durant la classificatòria i no ha apartat el seu Koiranen GP del liderat de la cursa en cap metre de les catorze voltes que ha fet.

Egor Orudzhev s’ha mantingut molt a prop de la primera plaça durant les primeres voltes, quan fins i tot semblava que l’hi prendria a De Vries. Però aquest s’ha escapat i Orudzhev ha hagut de defensar-se de Bonifacio, qui quasi li pren la segona posició.

Aurélien Panis, que sortia segon, ha perdut la posició al primer revolt, i després de patir un toc ha danyat el frontal del seu monoplaça, perdent posicions però podent acabar cinquè, per darrere del KTR d’Alexander Albon.

Andrea Pizzitola, després d’haver estat sancionat a sortir des de l’última posició, ha protagonitzat una gran remuntada fins a mitja graella, però a la vuitena volta ha hagut d’abandonar per problemes mecànics. Villemi, Rump i O’Keeffe completen la llista de no classificats.

Cal destacar el paper de Matt Parry, que s’estrena aquesta temporada. Tot i haver trencat un apèndix del seu aleró davanter ha mantingut la setena posició de la graella i és el primer dels rookies, anotant sis punts al campionat.

La cursa de demà es presenta emocionant, havent vist que avui les deu primeres posicions són de nou cotxes diferents.

TOP 10:

World Series by Renault 2.0. Cursa 1 – Motorland Aragón.

  1. Nyck DE VRIES – Koiranen GP
  2. Egor ORUDZHEV – Tech 1 Racing
  3. Bruno BONIFACIO – Prema Powerteam
  4. Alexander ALBON – KTR
  5. Aurélien PANIS – Art Junior Team
  6. Gustav MALJA – Josef Kaufmann Racing
  7. Matt PARRY – Fortec Motorsports
  8. Ignazio D’AGOSTO – Koiranen GP
  9. Simon GACHET – Arta Engineering
  10. Matthew GRAHAM - AVF