We don't miss anything!


Doblet de DAMS a Barcelona, Ericsson primer, Richelmi segon

2013-05-11 08:03

Marcus Ericsson era imbatible avui a la classificació al Circuit de Catalunya: el suec, s’ha tret un as de la màniga, i ha posat el seu DAMS al capdavant de la taula de temps, segon ha sigut Richelmi.
Per: Arnau Viñals Vendrell

Tot i que els núvols foscos ominosos amenaçaven el circuit, el Pit Lane es va obrir, i la sessió es va celebrar amb la pista seca. Stefano Coletti es ficava ràpidament al cap davant, però Calado va anar una dècima més ràpid, i li treia la posició preferent. Pel darrere venien molt ràpid Ericsson i Bird, Ericsson es ficava primer, i Bird a una dècima del suec. Però Nasr es ficava segon per només 5 mil·lèsimes.

Els pilots col·locaven els pneumàtics tous, Ericsson es quedava una estona al box, ningú podia superar el seu temps, Nasr ho va tornar a intentar, però el temps no va ser prou bo, Bird venia amb el millor primer i segon sector, però tampoc va poder amb el suec. A la rereguarda, Richelmi feia una volta perfecte i es ficava primer, essent el primer que baixava del 1.29, però Ericsson tornava i aconseguia la pole per una dècima.

Resultats: Ericsson, Richelmi, Nasr, Bird, Coletti, Leimer, Calado, Frijns, Ceccon, Giovesi. 

—————

Retorna