We don't miss anything!


Doblet de BMW a Hockenheim, Farfus primer, Werner segon

2013-05-05 16:26

per: Manel Ferriol

La cursa ha tingut molts líders durant totat la cursa, fins a un total de 7, inclòs Daniel Juncadella, que ha tingut el liderat durant 1 volta. Finalment Augusto Farfus ha aconseguit la victòria, Miquel Molina ha estat finalment quinzè.

Cursa d'alternatives al circuit de Hockenheim, que finalment s'ha endut BMW amb el pilot brasiler Augusto Farfus com a primer i Werner segon. La gran lluita ha estat entre BMW i Mercedes, amb els seus pilots lluitant per les primeres posicions durant tota la cursa, només Timo Scheider ha pogut liderar la cursa durant unes voltes fins que ha hagut de fer la seva aturada, de fet Scheider ha sigut el primer audi en creuar la linia de meta en sisena posició. El podi l'ha completat Christian Vietoris i Gary Paffett i Bruno Spengler han quedat cinquè i sisè, respectivament.

 

Gran cursa també de Daniel Juncadella, que ha fet un bon inici i ha aguantat 25 voltes sense aturar-se, quan estava situat a la primera posició després de l'aturada de Werhlein. El pilot de Mercedes ha demostrat que pot aguantar els pneumàtics molt bé i caldrà veure la seva evolució en la seva primera temporada al DTM. Finalment Juncadella acabat a la dotzena posició però amb molt bones sensacions de cara a pròximes curses.

 

Per desgràcia Miquel Molina no ha pogut fer una bona cursa, ja que ha tingut un problema a la primera volta i ha hagut d'aturar-se el que ha provocat que hagués de remontar i finalment, ha acabat a la quinzena posició.

—————

Retorna