We don't miss anything!


Dillmann aconsegueix la pole position a Hongria

2013-07-26 16:35

Doblet per Russian Time amb  Tom Dillmann que sortirà des de la primera posició seguit de Sam Bird que està sota investigació juntament amb Coletti i Canamasas per conseqüencies desconegudes.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Com és habitual de seguida s’ha creat una cua al pit lane. Al començar les voltes ràpides ningú hagués dit que el temps marcat per Tom Dillmann a falta de 23 minuts de sessió seria el més ràpid de la sessió.

Classificació dolenta pel líder del campionat, Stefano Coletti (Rapax) que sortirà divuitè, tot i que està sota investigació per “límits de la pista” per haver impactat contra el porexpan que assenyala els metres que falten per a la xicana del circuit. A més a més el seu rival més directe, Felipe Nasr (Carlin) sortirà quart, pendent de l’investigació de Bird.

Aquests han estat els resultats, provisionals ara mateix pendents de les investigacions obertes: Dillmann, Bird, Leimer, Nasr, Ericsson, Richelmi, Palmer, Haryanto, Rossi, De Jong, Cecotto, Evans, Berthon, Calado, Lancaster, Rosenzweig, Trummer, Coletti, Leal, Abt, Binder, Quaife-Hobbs, Clos, Canamasas, Ghirelli i Teixeira.

—————

Retorna