We don't miss anything!


Dillman supera a Razia i s'endu la seva primera victoria a la GP2

2012-04-29 13:40

Dillmann derrotes Razia per prendre la seva primera victòria de GP2

Rapax, aconsegueix la victoria a la segona cursa.

Tom Dillmann, ha hagut d'aguantar a Luiz Razia durant les últimes voltes, i al creuar la meta, nomès els separava 0,1 segons.

Quan s'han apagat els llums, Dillman que sortia primer, ha defensat molt bé la seva posició, fent que Ericsson no el pogues superar. Cal destacar la bona sortida de Gutierrez i Nasr.

Al davant, Dillman començava a allunyar-se d'Ericsson, que es defensava dels atacs de Razia. Un Razia, que finalment el va passar, i que al cap d'una volta Ericsson tenia a Haryanto, que finalment, el va passar. Valsecchi que també venia per darrere, va fer igual. 

A la part davantera, Dillmann va començar a allunyar-se de Ericsson que s'estava ocupat en controlar a ratlla Razia, però el brasiler arribar a ser massa fort a un rival per al suec d'avui i ho va aconseguir a prendre P2. Una volta més tard, la raça de l'home iSport va ser de mal en pitjor quan Riu Haryanto li va passar a P3. El líder del Campionat Davide Valsecchi va ser el següent en la llista dels torturadors d'Ericsson, però la batalla es va interrompre quan Gutiérrez va atacar a Valsecchi i li va passar al revolt 1. Un Valsecchi que despres el va passar Gutierrez. I Gutierrez va passar a més a més a Haryanto.

Mentrestant, Dillman estava a 5.5segons de Razia, però Razia va començar a augmentar al ritme, i va finalizar a 0.1 de Dillman. A continuació els segueixen: Valsecchi, Gutierrez, Nasr, Haryanto, Ericsson, i Leimer.

La propera ronda es cel·lebrarà al circuit de Catalunya els dies 12 i 13 de Maig.

 

—————

Retorna