We don't miss anything!


DIA PASSAT PER AIGUA A MONTMELÓ AMB VAINIO AL CAPDAVANT

2013-03-13 20:51

 

per: Arnau Viñals Vendrell

Patric Niederhaueer ha sigut el més ràpid en un dia passat per aigua durant l’últim dia de test  de GP3 al Circuit de Catalunya, tot i que el temps que ha marcat Niederhaueer, ha sigut quan encara hi havia la pista seca.

La jornada matinal ha sigut intensa climatològicament, la pluja ha arribat pocs minuts després de l’inici de la sessió, i ja no ha deixat el circuit. Per tant, els pilots s’han hagut d’enfrontar en un pista molt molla, tot i això, els temps que han marcat han sigut amb pista seca, amb Neiderhaueer al capdavant, seguit del seu company d’equip, Alex Fontana, i els dos Marussia Manor Racing, amb Ellinas i Cassidy respectivament.

A la tarda la pluja s’ha intensificat, i l’aturada del migdia ha fet que l’aigua acumulada a la pista augmentés, fet que ha provocat moltíssimes banderes vermelles a la tarda. Ni més ni menys que a l’última hora d’entrenaments hi ha hagut 10 banderes vermelles. Aaro Vainio ha sigut qui ha pogut dominar més aquestes situacions complicades, acabant primer per més d’un segon i mig de Jack Harvey.

La valenciana i recent confirmada a la categoria amb Bamboo Engineering ha fet el pitjor temps de tots, acabant a 28 segons d’Aaro Vainio a la tarda, i pel matí en condicions de sec, ha sigut última a més de quatre segons i mig de Niederhaueer.

—————

Retorna