We don't miss anything!

Van der Laar reemplaçarà a Gilbert per Macau

2013-10-27 20:42

Déspres d'haver quedat 4t al campionat alemany de la F3, l'australià nascut a Malàisia i resident a Anglaterra, serà substituit pel pilot holandès a la darrera prova del campionat de la F3 europea que és disputarà a Macau (Xina).

Per: Andreu Rius Riu

En realitat, estava previst que Mitchell Gilbert aparegues a Macau amb l'equip, però divendres és va anunciar que el pressupost necessari perquè Mitch anés a Xina era insuficient i van der Laar que tenia els mitjans, hi podia competir.

"És trist dir que no correré al GP de Macau aquest any", va escriure l'australià a Twitter.

"A causa dels resultats d'aquest any, el finançament no ha pogut ressuscitar. De totes maneres, el desastre de temporada ha acabat i ja ens podem centrar amb el 2014 i assegurar que podem lluitar ".

Van de Laar va acabar tres punts per davant de Gilbert a la classificació d'enguany, pilotant per a l'equip de Van Amersfoort Racing.

Els seus inicis en aquesta formula van ser a Macau l'any passat amb l'equip holandes on va quedar 24é desprès de tenir un accident a l'última volta, aquesta vegada per això, vol tornar i lluitarà per aconseguir un bon resultat. El baix presupost de l'australià a provocat aquesta situació que ha deixat un lloc vacant a l'equip alemany Mücke motorsport.

Cal afegir que el pilot japonès Yuhi Sekiguchi, que va acabar quart en el campionat japonès de la F3 al 2011 s'afegirà a l´última cita amb Dennis i Rosenqvist, el sub-campió.