We don't miss anything!

Dean Stoneman torna per aconseguir un seient amb Koiranen Gp

2013-10-19 11:37

El 2 i 3 de novembre, és disputarà la ronda final del campionat de les GP3, això serà al Circuit Internacional de Yas Marina a Abu Dhabi.

Koiranen GP dona la benvinguda al jove pilot de 23 anys desprès de 3 amb absència al món del motor.

per: Andreu Rius

Dean Stoneman va dir: “Ja no puc esperar més per tornar a la competició. L’última vegada que vaig córrer, va ser en un Williams de F1 al 2010, en un test de joves pilots a Abu Dhabi. Serà especial ser part de la cursa de Formula 1. Vull agrair a Koiranen la oportunitat que m’han donat i que he rebut amb les mans obertes.”

La jove promesa de l’automobilisme, va parar la seva carrera esportiva en sec quan el 2010 li varen diagnosticar un càncer als testicles.

Va afegir: “El 2010 tot m’anava molt bé. Vaig ser Campió de la Formula 2 i vaig passar-ho molt bé realitzant el test amb Williams, res podia anar millor. Acabava de firmar per ser el company d’equip de Daniel Ricciardo a les Renault World Series, quan vaig rebre la mala noticia. D’això ja han passat 3 anys. Ara però seré a Abu Dhabi per competir i per mi és molt especial.”

Aquest any Dean Stoneman ha estat preparant-se per tornar a les curses. Fins i tot ha tingut temps de guanyar una cursa en el mundial Carrera Cup GP a Brands Hatch, la setmana passada.

Dean, farà dos dies de tests programats amb l’equip, imediatament desprès d’acabar el cap de setmana de cursa, al Circuit Internacional Yas Marina.

Afa Heikkinen mànager de l’equip va comentar: “Som molt feliços de donar la benvinguda a Dean al nostre equip. Serà molt impactant tornar-lo a veure on va córrer per última vegada.

No ens preocupen el resultats, nomes volem que ell s’adapti bé al cotxe. Necessitarem dos dies sencers per poder veure amb que se sent millor, si en un monoplaça o en un GT.”

La data ja és oficial, Dean Stoneman tornarà de nou a la pista d’aquí dues setmanes sobre un monoplaça de Koiranen, i tindrà com a companys, Kevin Korjus i Patrick Kujala.