De Vries a la pole, Bonifacio últim

2014-06-29 10:17

Nyck de Vries ha aconseguit la posició preferent en el Moscow Raceway en una classificació amb diferències mínimes que demostra el gran nivell de la categoria. Kevin Jörg l’acompanyar a la primera línia i Albon ha estat tercer. El perseguidor de De Vries en el campionat, Bruno Bonifacio ha abandonat la cursa.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Si ahir la classificació del Eurocup la va iniciar el Grup A, avui li tocava al Grup B. Un Grup B que es trobaria unes condicions de pista no massa bones.

 

Evstigneev ha començat marcant el millor temps quan el segon classificat al campionat, Bruno Bonifacio, deia adéu a la sessió en parar-se el seu cotxe i provocar la bandera vermella.ç

 

Un cop la bandera verda tornava a pista, Pizzitola es feia amb el millor temps però a continuació Panis milloraria la seva marca en 4 dècimes. Els temps milloraven constantment, Matt Parry era el primer en baixar del 1m33s, però Kevin Jörg faria el temps a batre final amb un 1:32.327.

 

Top5 Grup B: Jörg, Parry, Pizzitola, Panis, Orudzhev.

 

El Grup B començava amb Olsen com el més ràpid. Un temps molt lent que de seguida milloraria Albon i a continuació ho faria el líder del campionat Nyck de Vries. A partir d’aquí Albon i De Vries s’intercanviarien el primer lloc varies vegades fins que el de Koiranen GP es feia amb la pole position final.