Davidson, Lapierre i Buemi els mes ràpids al Test Day

2014-06-01 22:57

El Toyota TS040 #8 de Davidson, Lapierre i Buemi ha estat el més ràpid al Test Day de Le Mans per davant de l'altre Toyota, el #7 i l'Audi #3 d'Albuquerque i Bonanomi. A LMP2 el més ràpid ha estat el Morgan-Nissan #26 i a GTE el més ràpid ha estat el Porsche oficial #92.

Por: Víctor Forner

Un Test Day que va començar ahir amb la tradicional foto de tots els cotxes a la recta de Le Mans i on varen aparèixer les primeres pegues. El Porsche 919 Hybrid pareix incomplir algunes normes, la coberta motor es deforma, el difusor ix mes de lo permès i el dibuix no es continu. L'ACO no ha confirmat res, a soles varen ser els visitants que ho varen dir.

I tornant al succeït avui al circuit, a LMP1 el més  ràpid ha estat el Toyota #8 de Davdison, Lapierre i Buemi seguit per l'altre Toyota, el #7 de Sarrazin, Wurz i Nakajima. Tercer el Audi #3 d'Albuquerque i Bonanomi, on tindria que haver estat Jarvis però estava fent una cursa del Super GT. Aquest cotxe va ser el més ràpid del matí però per la vesprada no va millorar i li varen superar els dos Toyota.

Quart altre Audi, el #1 de Di Grassi, Duval i Kristensen i cinquè el Porsche #14 de Lieb, Dumas i Jani. Sisè l'últim Audi, el de Lotterer, Fassler y Treluyer i setè i últim de LMP1-H, el Porsche #20 de Webber, Hartley i Bernthard.

Vuitè i novè els dos LMP1-L de Rebbellion Racing que participen com a únics LMP1-L. Es pensava que podrien lluitar amb els cotxes de fàbrica però la realitat es que estan a mes de vuit segons.

Passem a LMP2 on els més ràpids han estat els pilots del Morgan-Nissan #26 de G-Drive seguits pel Murphy Prototypes #48 i l'Alpine #36 de l'equip Signatech Alpine. Per la seva part, Marc Gene amb el Zytek-Nissan de Jota Sport ha estat setè a LMP2.

Passem a GTE on els més ràpids han estat l'equip format per Holzer, Makowieki i Liez amb el Porsche #92 del Team Manthey seguits per 4 Ferrari 458, del equips 8 Star Motorsport (#90), AF Corse (#51), SMP (#72) i RAM (#52). Després d'ells a la sisena posició ha estat el Corvette C7-R de l'equip oficial amb el #74. El top 10 el completen els 4 Ferrari de AF Corse, els dorsals #61, #60, #71 i #81. Després d'ells a la onzena posició l'altre Corvette, el de l'espanyol Antonio Garcia que forma equip amb Jan Magnussen, pare del jove pilot de F1 i J. Taylor.

Per finalitzar, anem a parlar del Nissan Zeod RC, prototip de Nissan 100% elèctric que aquest any ocupa el box 56 on tenim a un espanyol, Lucas Ordoñez. Va a ser el primer cotxe elèctric en fer una volta a Le Mans.

L'activitat retornarà a Le Mans dimecres que ve, amb els lliures i la primera sessió classificatòria. FormulaRapida.net vos informarà de tot.