We don't miss anything!


Daniil Kybat guanya però Villemi va tenir un fort accident

2012-05-06 09:15

Daniil Kybat va guanyar la primera cursa de la temporada de la Formula Renault Eurocup 2.0 que es disputa en l'esdeveniment, de les World Series by Renault. 

Daniil Kybat va guanyar la cursa, liderant tota l'estona la cursa, i sortit primer. Kybat és el gran preferit aquest any al títol, i de ben segur que no serà l'única victoria que aconsegueix aquest any.

De Vyres va quedar segon, i va ser una de les sorpreses del dia, el jove pilot holandés, va sortir segon, i no va deixar aquesta posició fins la bandera vermella.

Stoffel Vandorne sortia cinqué, però va fer una gran sortida i va quedar tercer, sempre intentant presionar al pilot que tenia al davant.

Pel que fa als pilots catalans, Javier Tarancon, sortia tretzé i Alex Riberas sortia 14é. Tots dos van fer una bona sortida, Javier Tarancon es va col·locar seté, i Alex Riberas 11é. Tarancon va acabar la cursa 7é, i Riberas desé, tot i qué es va haber de defensar molt per conservar la posició, i a més a més ahir a la nit, li van detectar que tenien un problema al motor, que no el permetia tenir més velocitat punta a la recta:

Declaracions Alex Riberas: "Un dia dur. Acabem de descobrir que hi havia un problema al meu motor, i què per això perdia velocitat a la recta. Tot i això he acabat al top 10"

A falta de 8 minuts perquè s'acabès la cursa, Hans Villemi va tenir un greu accident, però pel que sabem fins ara, està bé. Tot i això no correrà la avui.

Això va provocar la sortida del cotxe de seguretat, però a falta de tres minuts va començar a ploure molt, i la cursa es va acabar.

—————

Retorna