We don't miss anything!


Dani Pedrosa el més ràpid en els FP3

2014-05-03 10:38

Dani Pedrosa ha obtingut el millor temps durant els últims instants de la sessió i ha superat per més d'una dècima el registre fet per la Yamaha de Jorge Lorenzo, que havia liderat gran part d'aquests FP3. Marc Marquez ha estat tercer seguit per Valentino Rossi i un sorprenent Collin Edwards. 

Per Eric Calduch

Dani Pedrosa ha estat al davant dels FP3, i tot després de fer una gran volta en els últims compassos de la sessió. El català ha batut a Jorge Lorenzo, que després de superar el temps marcat d'ahir per Aleix Espargaró, ha liderat gran part de la sessió. Darrere sempre s'havia mantingut Marc Marquez, però en la seva última volta ràpida no ha pogut rebaixar el temps. En quart lloc ha acabat l'altre Yamaha de Valentino Rossi, que s'ha mantingut molt aprop de la competència, amb tres dècimes de marge sobre Pedrosa.

 

En cinquena posició s'ha classificat Collin Edwards de forma sorprenent, i es que el pilot de NGM Forward Yamaha ha fet una volta excel·lent quan la bandera de quadres ja és saccejava al final de meta, i s'ha col·locat dins de la Q2 de forma espectacular. Darrere l'americà ha finalitzat Stefan Bradl, seguit per un Aleix Espargaró conservador, d'Andrea Dovizioso representant l'honor de Ducati, i tancant el Top 10, les dues Monster Yamaha de Pol Espargaró i Stefan Bradl.

 

Fora d'aquests privilegiats deu primers, han quedat noms il·lustres com el d'Andrea Iannone, Alvaro Bautista, Cal Crutchlow, Nicky Hayden i Scott Redding, tots ells tenin que lluitar a la Q1 per una de les dues places disponibles per el pas a la ronda definitiva.

 

A les 13:30h és disputaran els FP4, i ja cap a les 14:10h començarà la primera ronda d'aquesta qualificació. 

 

 

—————

Retorna