We don't miss anything!


Dams: Nato, la cara, Magnussen, la creu

2013-04-28 11:34

 

escrit per: Manel Ferriol

Accidentada és poc per descriure la sessió de classificació d’avui, on hi ha hagut fins a quatre banderes vermelles per cotxes aturats al mig de la pista. Entre tot això Norman Nato ha estat capaç de marcar una volta prou ràpida per superar als pilots més ràpids i situar-se primer. A l’altra cara de la moneda Kevin Magnussen no ha pogut marcar temps i sortirà a la posició 25. Stoffel Vandoorne ha quedat 5è i Da Costa sortirà en 9ena posició. Tots els temps s’han marcat entre la segona i la tercera bandera vermella, en un espai de 5 minuts on els pilots només han tingut temps de realitzar una volta llançada.

Les 4 banderes vermelles:

-minut 3: després de completar la volta d’instal·lació Jazeman Jaafar ha fet una virolla i ha calat el cotxe.

-minut 6: Sergey Sirotkin ha tingut un problema mecànic i ha aturat el cotxe just després de la primera corba, ningú havia marcat temps.

-minut 11: després de que es marquessin els primers i únics temps ràpids de la sessió, Nigel Melker ha quedat aturat al mig de la pista després de fer una virolla.

-minut 14: a falta d’un minut pel final Matheo Tuscher ha calat el seu monoplaça dins de la pista, la sessió ja no ha tornat a començar.

—————

Retorna