We don't miss anything!


Daly guanya a València

2013-06-16 13:28

Conor Daly ha guanyat una cursa en que no ha perdut el liderat en cap moment. Darrera seu Facu Regalia ha intentat caçar-lo però només ha pogut lluitar amb ell les 5 primeres voltes, abans de que es gastessin els seus pneumàtics. El podi l'ha completat Kevin Korjus, que ha aguantat els atacs de Daniil Kvyat durant tota la cursa.

per: Manel Ferriol Garrido

A la sortida, Daly ha mantingut el liderat sense problemes, ja que Kvyat ha perdut 2 posicions. Regalia ha pogut superar a Kvyat i s'ha situat segon. Aaro Vainio ha sortit malament i, com Kvyat, ha perdut dues posicions. Els que mes s'han aprofitat d'aquestes circumstancies han estat Korjus (ha avançat fins a la tercera posició) i Sainz jr. (ha pogut avançar fins a la cinquena posició).

 

A la primera volta, hi hagut molts tocs i abandonaments el que ha fet impossible veure avançaments a les primeres voltes, ja que les banderes grogues estaven situades en molts dels punts d'avançament. Després de les voltes inicials, la classificació s'ha estabilitzat i als primers llocs ja no hi ha hagut canvis fins al final de la cursa.

 

A la part central de la classificació, hi ha hagut una lluita molt interessant, amb un grup de 6 pilots, on hi havia pilots com Yelloly (sortia últim per sanció) i Niederhauser (amb una mala sessió de qualificació). Finalment McKee ha aconseguit passar la lína de meta a la primera posició del grup.

 

La classificació final:

1. Daly

2. Regalia

3. Korjus

4. Kvyat

5. Sainz jr.

6. Ellinas

7. Vainio

8. Visoiu

9. Zamparelli

10. Harvey

Volta ràpida: Sainz Jr.

—————

Retorna