We don't miss anything!


Daly el més ràpid els lliures a Spa

2013-08-23 20:02

Benvinguts a una nova ronda de la temporada de la GP3, amb ja molt pocs caps de setmanes per a la finalització del campionat, Ellinas, Facu Regalia i Korjus es mostren com els més forts per aconseguir el campionat d’aquest any. Com a novetat aquest cap de setmana tenim a Alexander Sims que substituirà a Lichtenstein al equip Carlin.

Després dels tests de joves pilots (diversos dels pilots de GP3 van rodar amb equips F1), i després del test de Kimi Raikkonen amb el monoplaça de la segona generació de la GP3 per tal de provar els pneumàtics, ara arriba l'hora de la veritat i aquesta vegada ni més ni menys que a Spa-Francorchamps.

Aquest matí, alguns equips com Carlin i MW Arden han estat entrenant les aturades a boxes des de primera hora del matí, tot i que no té trascendencia a durant la cursa ja que la cursa és a l’esprint però  serveix per activar els mecànics.

El més ràpid de la sessió ha estat Conor Daly (ART), un gran resultat per l'americà, seguit de Carlos Sainz (MW Arden) i de Nick Yelloly (Carlin).

L'equip Koiranen tot i estar tan enrere en la taula s’ha guardat un set de pneumàtics per aconseguir la pole el dissabte. MW Arden i Marussia Manor Racing han conservat bé els pneumàtics amb un gran resultat en rendiment davant el crono.

Quant al top 3 de pilots que es juguen el campionat, tots es mostren forts i ràpids. Ellinas, líder del campionat, tornava al garatge sense l'aleró posterior. Facu Regalia es mostra molt sòlid i concentrat amb moltes ganes d'atacar el primer lloc en classificació del campionat mentrestant Korjus més tranquil atacarà el dissabte a la pole seguint la tàctica de l'equip que ha donat bons fruits en els anteriors grans premis.

—————

Retorna