We don't miss anything!


Daly aconsegueix la pole a València gràcies a les banderes Vermelles

2013-06-15 15:20

Pole position per el nord-americà Conor Daly en una classificació marcada per les dues banderes vermelles que han fet perdre moltes possibilitats als altres pilots d’aconseguir la posició preferent per la primera cursa al Circuit Ricardo Tormo al País Valencià.

per: Arnau Viñals Vendrell

La classificació marcada a 30 minuts començava amb una quinzena de pilots fent cua al box, amb Daniil Kvyat (MW Arden) que sortia el primer de box.

Amb només 5 minuts de sessió, Ryan Cullen (Marussia Manor Racing) al primer revolt, perdia el control del seu cotxe i feia una virolla, i es quedava aturat a la grava, provocant la bandera vermella.

Amb la bandera verda altre cop, TOTS els pilots sortien a pista, altre cop en busca de la pole position. La majoria dels pilots, tenien el problema del trànsit, com Daniil Kvyat que avortava la seva volta als últims compassos de la seva volta. Tot i això Kvyat es ficava primer seguit de Korjus (KoiranenGP) , Mckee (Bamboo Engineering) i Regalia (ART Grand Prix).

A l’equador de la sessió, Tio Ellinas el líder del campionat patia una sortida de pista a la xicana, tot i això es ficava tercer per darrera de Daniil Kvyat i Robert Visoiu (MW Arden), darrere d’ell el seguien Korjus i Fong (Status Grand Prix).

Vainio (Koiranen GP) es ficava primer a falta de 10 minuts pel final, però Regalia li treia aquest privilegi. La lluita per la pole s’intensificava i Korjus es ficava segon. Tots els pilots sortien a pista. El temps de Regalia no l’aconseguia millorar ningú encara, i ni Ellinas podia amb ell a falta de 7 minuts pel final.

Yelloly (Carlin) era qui aconseguia trencar la pole a Regalia però Kvyat li treia al anglès després, a falta de només dos minuts pel final, on apareixia una altre bandera vermella provocada per Fong, Daly (ART Grand Prix) abans d’això, es ficava primer.

De seguida com abans amb la bandera verda, la cua ja estava altre cop al pit lane, ja que els pilots només tenien temps de realitzar una única volta ràpida. Daly en canvi es baixava del seu cotxe donant la seva volta bona. Sorprenentment, els 19 primers pilots només els separaven  1 segon.

Ningú millorava el seu temps, a excepció de Carlos Sainz Jr. (MW Arden).

Pole per Daly seguit de: Kvyat, Yelloly, Regalia, Vainio, Korjus, Ellinas, Zamparelli, Sainz Jr, Visoiu.

—————

Retorna