Da Costa torna a guanyar i Magnussen és més líder

2013-09-15 14:05

Antonio Félix da Costa ha guanya la segona cursa de la Formula Renault 3.5 Series d’aquest cap de setmana al circuit del Hungaroring, Hongria on el portuguès ha trencat la seva ratxa de 4 curses consecutives sense puntuar.

per: Arnau Viñals Vendrell

El contrari d’ahir avui pluja amb la pista seca, a la sortida Da Costa (Arden Caterham) i Sørensen (Lotus) han sortit malament i Vandoorne (Fortec Motorsport) i Pic (AV Formula) ho han aprofitat per col·locar-se segon i tercer respectivament, al davant Magnussen (DAMS).

A la segona volta de la cursa Stevens (P1 by Strakka Racing) que sortia últim perdia el control del seu cotxe, impactava contra les tanques de protecció i el seu cotxe quedava aturat al mig del circuit, fent aparèixer el cotxe de seguretat a la pista.

El cotxe de seguretat ha estat tres voltes en pista i a la volta següent s’han iniciat les aturades a boxes, els primers a aturar-se han estat Nigel Melker (Tech 1 Racing) i Carlos Sainz (Zeta Corse) que se li ha aturat el cotxe mentre realitzava el pit stop i ha perdut molt de temps.

Al davant seguien sense aturar-se a box i els dos Tech 1 Racing eren mig segon més ràpids per volta que el propi Magnussen. En veure-ho Büller (Zeta Corse) i Sørensen s’aturaven a la volta 10. I Vandoorne ho feia la volta següent, de seguida Magnussen ha començat a augmentar el seu ritme i s’ha aturat també per tal de conservar la posició, amb els dos primers amb la parada realitzada, Da Costa aprofitava el liderat provisional de la cursa per marcar la volta ràpida. Da Costa però s’aturava la volta següent, i sortia pel davant del danès i del belga.

Amb l’aturada de Marlon Stockinger (Lotus) l’últim en aturar-se a boxes, Da Costa era primer seguit de Magnussen, Vandoorne, Melker, Müller, Negrao, Stockinger, Huertas, Buller i Webb i Sørensen. Poc després Sørensen avançaria a Webb (Fortec Motorsport) i pujaria a la novena posició.

Fora dels deu primers, Martsenko (Pons Racing) provava d’avançar al seu compatriota Mikahil Aleshin (Tech 1 Racing) però el de Pons sortia volant i es retirava.

Finalment victòria de Da Costa que tranquil·litza la estructura de Red Bull després 4 curses sense puntar. Ara Magnussen és més líder que mai amb 36 punts de avantatge respecte Vandoorne.

Top10: Magnussen, Vandoorne, Melker, Müller, Negrao, Stockinger, Huertas, Sørensen i Webb.