We don't miss anything!


Da Costa substituirà a Kvyat en el GP de Macau, Sainz i Ocon amb ell aquest cap de setmana a Snetterton

2013-10-25 20:03

Antonio Félix da Costa, últim guanyador del Gran Premi de Macau, tornarà a disputar aquesta cursa que no tenia prevista en el seu calendari, en substitució de Daniil Kvyat que ja no necessita participar-hi després de haver estat confirmat aquest dilluns com a pilot oficial de Toro Rosso per el 2014.

per: Arnau Viñals Vendrell

Un Daniil Kvyat que bàsicament no podrà disputar la cursa degut a que participarà en els entrenaments lliures de divendres amb l’equip Toro Rosso durant el Gran Premi d’Estats Units, i també en el Gran Premi Brasil, i el pilot rús no podrà prendre part al Gran Premi més prestigiós de la Fórmula 3 i el seu equip, l’equip Carlin, s’ha hagut de espavilar, i ha cridat a Félix da Costa, de nou, a córrer amb ells.

Da Costa ara té un bon repte, i  és el d’intentar igualar les victòries que té Edoardo Mortara amb el Fórmula 3 en aquest circuit, si ho fa, el pilot portuguès pot passar a la història del món del motor.

Però da Costa ha de completar una cursa completa de Fórmula 3, com a requisit principal per a participar en el GP de Macau. I el jove de Red Bull, ho farà aquest cap de setmana al circuit d’Snetterton, Anglaterra, lloc d’un dels rodatges de la pel·licula “Rush”. Però el de Carlin no participarà sol en aquesta ronda de la F3 Cup, sinó que com a rivals importants tindrà a Carlos Sainz Jr. i Esteban Ocon, tots dos pilots, per el mateix motiu que da Costa, tenir una cursa de Fórmula 3 completada, per participar en el Gran Premi de Macau on el francès Esteban Ocon té molt clar el seu objectiu per a la cursa: “El meu objectiu és el mateix de sempre que a cada cursa, guanyar

 

—————

Retorna