We don't miss anything!


Da Costa i Martin amb BMW al DTM 2014

2013-12-06 19:49

Maxime Martin, ex-pilot de proves de BMW al DTM passa a ser pilot oficial juntament amb António Félix da Costa, després del test que va fer a Jerez a principis de setmana i la bona impressió que va donar a la maraca alemanya per, fer-se amb ell com a pilot oficial el 2014.

per: Arnau Viñals Vendrell

Martin de 27 anys, ha trionfat amb l’equip Marc VDS Racing de Bèlgica el 2012 i 2013 acabant tercer el 2012 al campionat Blancpin Endurance Series. Aquesta temporada, amb el BMW Sports Trophy i amb l’equip Marc VDS Racing, va aconseguir la segona posicióa les 24 hores de Nürburgring. A més a més ha competit amb BMW a la Le Mans Americana (ALMS), aconseguint la victòria a Long Beach.

Félix da Costa de 22 anys, arriba al DTM amb l’experiència dels monoplaces. El portugès ha participat a la Fórmula 3 Euro Series i a la GP3 Series, abans de que entrés a formar part del programa junior de Red Bull el 2012. Un 2012 on va guanyar el llegendari Gran Premi de Macau de Fórmula 3. El 2013, da Costa ha acabat tercer en el campionat de la Fórmula Renault 3.5 i va participar en els testos de Fórmula 1 amb Red Bull. Da Costa compaginarà la seva activitat al DTM juntament amb el seu rol de pilot reserva i de proves de l’equip Red Bull de Fórmula 1.

Martin i Da Costa substituiran a Priaulx i Werner que tot i deixar el DTM, seguiran amb BMW a les moltes altres categories de GT. 

 

—————

Retorna