We don't miss anything!


Da costa fa un test amb BMW

2013-12-01 19:16

Després de la segona posició al Gran Premi de Macau de F3 fa cosa d'un mes, s'està començant a especular sobre el futur del pilot que aquest any ha finalitzat 3er al campionat de pilots de les WSR. La notícia ve donada perquè fa poc va poder provar el BMW M4 al circuit de Jerez. Els tests, van anar molt bé pel pilot.

Per: Andreu Rius i Riu

És creu, que la carrera com a pilot del portuguès, podria passar per les DTM ja que Red Bull, el seu màxim patrocinador hi està involucrat i amb les suficients condicions per portar Antonio Felix da Costa amb BMW al campionat d'origen alemany.

Un altre cosa que ho demostra, és que la marca de begudes energètica ha estat part de la seva historia amb Audi i ara ho farà també amb la marca de Munich, BMW; amb això, té el poder de decidir el candidat a pilotar el turisme.

De mentre, quan s'estan mirant totes les opcions, el que es clar, és que da Costa, seguirà treballant i desenvolupant amb l'equip F1 Red Bull, el simulador on paral·lelament s'entrenarà.

La voluntat de la gent de Red Bull per mantenir-lo a prop de la meca de l'automobilisme, la F1, és molt gran ja que si hi hagués alguna baixa ell seria un candidat ha ocupar la plaça vacant.

Sobre el seu futur, hi ha altres hipòtesis sobre la taula com GP2 o repetir WSR 3.5 tot i que no seria l'opció número 1 ni de bon tros.

Amb això, hi haurà més novetats sobre el tema quan els equips començin a negociar amb el pilot; de moment, no hi ha res oficial.

 

—————

Retorna