We don't miss anything!


Da Costa arrasa a Catalunya, Frinjs guanya el títol amb polèmica

2012-10-21 19:01

Escrit Per: Manel Ferriol    i    Arnau Viñals

Bona sortida, de Da Costa, que no ha abandonat el liderat de la cursa, en cap moment. Darrere seu, gran lluita entre Mikhail Aleshin (RFR Team) i Aaro Vainio (RFR Team). A destacar, la remuntada, d'Alexander Rossi que ha acabat cinqué sortint des de la 21ena posició i Frinjs campió amb polèmica. Kevin Korjus ha acabat 17é amb problemes a l'aturada a box. 

Antonio Felix Da Costa ha estat l'últim guanyador d'aquesta temporada de la FR3.5. Da Costa, ha dominat tota la cursa a plaer, acabant amb més de 27 segons d' avantatge respecte Aleshin.

La lluita més aferrisada ha estat per la segona posició, entre Aleshin i Vainio, una lluita fratricida ferotge on es produïen atacs d'Aaro Vainio a cada volta.

Robin Frinjs s'ha proclamat campió de les FR3.5 amb una acció molt polèmica. A falta de poques voltes, al revolt Campsa, Frinjs ha empès a Bianchi fora de pista, obligant-lo a abandonar i assegurant-se el títol.

Kevin Korjus no ha pogut finalitzar la temporada amb un bon resultat. Per culpa d'una mala classificació, Korjus ha hagut de sortir 22è. A la sortida ha passat a tres pilots, però llavors, Daniel Abt l'ha passat, i en Kevin ha tingut poc ritme de cursa i una parada al box lenta. A més el seu equip (LOTUS), ha tingut el seu pitjor dia, veient com Marco Sorensen ha abandonat la cursa a les primeres voltes.

—————

Retorna