We don't miss anything!


Curta i decebedora cursa de Williams a Interlagos

2012-11-26 15:51

Escrit per: Arnau Vinyals     @vinyi_arnau96

Ha sigut una decebedora última cursa de l'any 2012 per l'equip Williams F1 amb els dos cotxes retirats a les primeres voltes del Gran Premi del Brasil. Déspres de fer una bona sortida, Bruno Senna va quedar atrapat en un incident inevitable amb Sebastian Vettel, que estava parat al mig de la pista, cosa que va danyar el cotxe de Senna, que va abandonar. Pastor Maldonado també va fer una bona sortida des de la 16ena posició, però malauradament va perdre la part del darrere del seu cotxe a la corba 3.

Després d'una temporada on van guanyar el Gran Premi d'Espanya, l'equip ha acabat l'any a la vuitena posició del campionat de constructors i ara tornen a Grove per començar els preparatius del 2013.

 

 

Declaracions:

 

Mark Gillan, Enginyer en Cap d'Operacions: "Tots dos cotxes van tenir una bona sortida i es van ficar en els deu primers. Desafortunadament en Bruno va colpejar amb Vettel que el va provocar l'abandonament. En Pastor estava vuité a la segona volta, per`va colpejar amb el piano mulat de la sortida del revolt 3 que el va fer fora de pista i impactar a la tanca de pneumàtics, fet que va posar fi a la seva cursa."

 

Pastor Maldonado: "Hem tingut una exel·lent sortida pujant varies posicions, però per desgràcia vaig perdre la part del darrere del cotxe al revolt 3. La pista estava relliscosa i no hi havia gaire adherència, cosa que ens va agafar per sorpres al principi. No hi havia gaire a fer, així que no vam tenir sort ahir.

 

Bruno Senna: "Vaig tenir una bona sortida i estava anat bé, però per desgràcia vaig tenir un incident amb en Sebastian Vettel en que no el vaig poder passar perqué no hi havia lloc. Això són les curses i, de vegades aquestes coses passen. Vull aprofitar l'oportunitat per agrair als fans que m'han donat un gran suport que estaven al Gran Premi de casa, ja que sempre és diferent..."

 

Laurent Debout, Renault Sport F1 Team: "Ha estat una cursa molt curta i decebedora per nosaltres. De tota forma, una victòria i els 76 punts amb el nostre primer any a Williams, és un bon començament. La relació Renault-Williams ha florit i el rendiment es mostra al final de l'any que dóna molts ànims per la temporada següent. Continuarem treballant en aquesta línia, esperant millorar pel 2013."

—————

Retorna