We don't miss anything!


Cursa treballada per part d'Esteban Ocon

2014-04-19 15:15

Ocon sortia primer i ha acabat primer dominant cada una de les 18 voltes de la cursa 2 a Silverstone. Amb això, la jove promesa reclutada per Lotus F1 Team, és converteix en el líder del campionat Al podi l'han acompanyat Nicholas Latifi i Antonio Fuoco. I és que el podi era 100% Prema Powerteam.

Per: Andreu Rius i Riu

Ocon ha fet una bona sortida a diferència de la de la cursa 1 i s'ha pogut escapar mig segon de Nicholas Latifi que era segon. Fuoco, Blomqvist i King completaven el top 5 en les primeres voltes.

Cal destacar que els tres primers formen part de l'equip Prema Power Team i tenen tots motors Mercedes.

Goddard quedava fora de cursa quan faltaven 15 voltes perquè un toc amb Nissany feia que el fes volar. Això causava la bandera groga i la penalització d'un drive trhough

Mentre això passava, Esteban Ocon, el reclutat de Lotus, treia pràcticament 3 segons a Latifi.

Quedaven 10 voles i Ocon anava en direcció a la victòria amb solitari i amb molta avantatge.

No hi havia gaire emoció a la cursa ja que no hi havia avançaments i tots els pilots anaven separats tot i que eren molt ràpids.

El que sobtava era que els Mücke no arribaven al top 10 i l'any passat sempre hi entraven.

Amb 4 voltes s'acabava la cursa i res canviava a la classificació, la cursa estava com el temps, apagat i és que hi havia bastants núvols al circuit de Silverstone a Anglaterra.

A dos voltes del final Hurst s'estampava a les tanques sense conseqüències greus.

En aquell moment només hi havia una lluita activa, Ricciardo Agostini de Mücke lluitava per aconseguir la posició de Nissany que era 22é, i al final l'acabava avançant.

Poc desprès la cursa acabava amb la primera posició per Esteban Ocon que havia dominat clarament la cursa 2 i que guanyava la seva primera cursa d'aquesta categoria tant prestigiosa.

 

—————

Retorna